خواص پسته فندقی امروز سیرجان سبب شده است که این آجیل خوش مزه صادرات کشور را تغیر بدهد

تحقیقات از تمرکز بر کل چربی به کشف مزایای انواع مختلف اسیدهای چرب دور شده است. و مصرف کنندگان به مزایای عملکردی مرتبط با ترکیبات زیست فعال علاقه مند هستند.

این شواهد انباشته از گنجاندن پسته در الگوهای غذایی مغذی که از یک سبک زندگی سالم حمایت می کند حمایت می کند.

کلاس اصلی ترکیبات فنلی پسته فندقی امروز سیرجان شامل فلاونوئیدها می باشد. فلاونوئیدها ساختار اسکلتی اساسی C6-C3-C6 دارند و بسته به درجه اکسیداسیون و جایگزینی آنها در موقعیت 3، می توان آنها را به فلاون ها، فلاونوئیدها، فلاوانول ها (مانند کاتچین، اپی کاتچین).

و فلاوانون ها (به عنوان مثال، کورستین، کامفرول، لوتئولین، آپیژنین، ایزوفلاون ها (به عنوان مثال، جنیستئین، دایدزین) و آنتوسیانیدین ها. دومی، آنتوسیانیدین ها، رنگدانه های محلول در آب هستند که به طور طبیعی به صورت گلیکوزیدها وجود دارند.

به دلیل نوع، کمیت و در دسترس بودن این ترکیبات زیست فعال باید به ترکیبات فلاونوئیدی فراوان پسته توجه ویژه ای داشت. فلاونوئیدهای اصلی شناسایی شده در پسته فلاونول ها، فلاونول ها، فلاوانون ها، ایزوفلاون ها و آنتوسیانین ها هستند که بسته به نوع آن به 16 تا 70 میلی گرم در 100 گرم می رسد.

در میان آجیل، پسته غنی‌ترین منبع ایزوفلاون‌ها است، با مقادیر گزارش شده حدود 3.63 میلی‌گرم در 100 گرم (عمدتاً به‌عنوان جنیستئین-7-O-گلوکوزید، جنیستئین و دایدزین).

توزیع و غلبه فلاونوئیدها بین پوست و هسته متفاوت است. مغز پسته با وجود کاتچین، اریودکتیول-7-O-گلوکوزید، جنیستئین-7-O-گلوکوزید، نارینگنین-7-O-نئوهسپریدوزید، روتین (کوئرستین-3-O-روتینوزید)، ایزوکورستین، جنیستئین، اریودکتیول مشخص می شود. ، دایدزین و آپیژنین.

پوست پسته حاوی این فلاونوئیدها به استثنای ایزوفلاون ها و آپیژنین است. پوست پسته همچنین حاوی اپی کاتچین، کورستین، نارینژنین، لوتئولین، کامفرول و آنتوسیانیدین ها (سیانیدین-3-O-گالاکتوزید و سیانیدین-3-O-گلوکوزید) است.

مخلوطی از همولوگ های آناکاردیک اسید، جزء اصلی پوسته پسته و به دنبال آن اسیدهای چرب، فیتواسترول ها، کاروتنوئیدها، کلروفیل ها، توکوفرول ها و سه اسید تری ترپن (مانگیفرولیک، ایزومانگیفرولیک و اسیدهای منگیفرونیک) هستند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.